Müdürün Mesajı

Anasayfa   Müdürün Mesajı

&

Bahçeşehir Okullarında eğitim anaokulundan üniversiteye yaşam boyu süren bir yolculuktur. Çocuklarımız toplumu oluşturacak ona yön verecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla ülkeyi güzelleştirecek bireylerdir. Bu nedenle çocuklarımız ancak kaliteli bir eğitim ortamında bu sürece hazırlanabilirler.

Bu anlayışla yola çıkan Bahçeşehir Okullarının amacı Dünya standartlarındaki eğitim anlayışını Türkiye’nin her noktasına ulaştırmaktır. Bugün 81 kampüs ve 120 okula ulaşan ve sayısı her geçen gün artan öğrencilerimizle bu vizyonu her bölgeye ulaştırıyoruz.

Tüm kampüslerimizde olduğu gibi okulumuzda da geleceğin mimarı olarak yetiştirdiğimiz çocuklarımız için teknoloji ile iç içe, spor, sanat ve çoklu öğrenme ortamları oluşturarak onların sosyal yönlerini de geliştirecek programlar uyguluyoruz. TEOG sınavlarında tüm Türkiye’de rekor bir başarıya imza atarak ilimizin eğitimdeki başarı çıtasını yükselttik. Çocuklarımızı dünya ile konuşan ve yarışan bireyler olarak yetiştirmenin ancak evrensel bir bakış açısına sahip olunmasıyla sağlandığını biliyoruz. Bu nedenle okulumuzda çift dilli eğitim sistemi uygulayarak yabancı dili en iyi şekilde öğrenilmesini sağlıyoruz. Okulumuzda yer alan Fen Laboratuvarı, Robotik ve Kodlama laboratuvarının yanında inovasyon laboratuvarı kurarak STEM eğitimini okulumuzda tam anlamıyla uygulamaya başladık. Teknoloji destekli akıllı sınıflarımızda öğrenmeyi daha keyifli hale getirdik. Okulumuzda oluşturduğumuz Bilim Müzemizle bilimsel düşünmeyi esas alan ve bilimin temel prensiplerini küçük yaşlarda öğrenilmesini sağlayan öğrenme ortamlarını çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz.

Kurucumuz Sayın Enver YÜCEL’in “Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkıdır!” ifadesiyle M. Kemal Atatürk yolundaki eğitim hizmetlerimizi genişleterek Dünya’nın en büyük ve en saygın eğitim kurumu olmayı hedefliyoruz.

Geleceğe güvenle, heyecanla bakan nice büyük nesiller yetiştirmek, başarıyı ve güzellikleri paylaşmak dileği ile…

Burhan YAZGAN

&